Ale!

Lifepak CR 2 WIFI, automaattinen, yksikielinen

1995,00  1889,00 

Kuvittele tulevaisuus, jossa parempi tekniikka saa aikaan parempia tuloksia – ja pelastaa enemmän henkiä. Mullistava LIFEPAK CR2 -defibrillaattori, jossa on LIFELINKcentral AED Program Manager, on kattavan AED-vastejärjestelmän ydin. Järjestelmän kaikki elementit ovat yhteydessä toisiinsa, mikä vähentää tarpeettomia viiveitä sydänpysähdyspotilaan hoidossa. Se on huipputekninen ratkaisu, jota toimialan johtajalta odotetaankin.

Laitteen hintaan sisältyy:

Automaattinen maallikkosydäniskuri (defibrillaattori) WiFi – yhteysominaisuuksilla
Kielivaihtoehto: Suomi
Kantokahva, Elektrodit, Akku, Ohjekirjat

Tuotetunnus (SKU): 883-112294 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Uusi lähestymistapa maallikkodefibrillointiin.

Äkillinen sydämenpysähdys voi tapahtua kenelle tahansa – missä tahansa. Siksi maallikkodefibrillaattorit ovat niin tärkeitä. Ne tuovat henkiä pelastavan tekniikan sinne, missä siitä on eniten apua. Automaattinen defibrillaattori (AED) on kuitenkin tehokas vain, jos se on nopeasti saatavilla ja käyttövalmis. Järjestelmien jatkuva ylläpito on aiemmin ollut aikaa vievää ja virhealtista – mutta ei enää.

Verkottunut ja käyttövalmis

On organisaatiosi käytössä sitten yksi AED-defibrillaattori tai sata eri puolilla maailmaa, nyt pystyt seuraamaan niiden jokaisen sijaintia ja valmiutta. LIFELINKcentral AED Program Manager seuraa jokaista CR2-laitetta, jossa on mobiilidata- tai Wi-Fi® -yhteys, ja varoittaa kaikista tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa laitteiden valmiuteen. Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. Eikö akku ole ladattu? Eikö AED-defibrillaattori ole oikealla paikallaan? Saat LIFELINKcentral AED Program Managerin kautta asiasta hälytyksen. Tämä vähentää merkittävästi AEDdefibrillaattoriohjelman hallinnasta aiheutuvaa vaivaa ja kustannuksia parantaen samalla ohjelman toimintavalmiutta ja vaikuttavuutta.

Entistä jatkuvampi painelu-puhalluselvytys (PPE)

Sydänpysähdystapauksissa tarvitaan painelu-puhalluselvytystä. Aikaisemmin PPE piti keskeyttää sydämen rytmianalyysin ajaksi. Vanha tekniikka edellytti yli 10 sekunnin taukoja, mikä heikensi selviytymismahdollisuutta selvästi. Defibrilloitavan rytmi pystytään tästä poiketen havaitsemaan elvytyksen aikana cprINSIGHT™ -analyysitekniikalla. LIFEPAK CR2 -defibrillaattori pystyy antamaan suurimman tarvittavan iskun, eikä laitteen käyttäjän tarvitse tehdä päätöstä defibrilloinnista.

Helppokäyttöinen

Kokematon henkilö voi epäröidä avun antamista hätätapauksessa. Mahdollisimman helppokäyttöinen AED-defibrillaattori antaa rohkeutta auttaa. LIFEPAK CR2:ssa on monista AED-laitteista poiketen Selkeät graafiset ja puhutut ohjeet sekä automatisoituja toimintoja, jotka auttavat käyttäjää keskittymään elvytykseen. Olemme poistaneet elvytyksestä kaiken arvailun ja yksinkertaistaneet sen aloituksen kaksivaiheiseksi.

Laitteen hintaan sisältyy:

Automaattinen maallikkosydäniskuri (defibrillaattori) WiFi – yhteysominaisuuksilla
Kielivaihtoehto: Suomi
Kantokahva
Elektrodit
Akku
Ohjekirjat

Lisätiedot

Paino2.0 kg
Mitat27.4 × 22.6 × 9.7 cm
Yksikielinen

Tämä laitteen ominaisuuksista voidaan valita pelkästään yksikielisyys. Valittavana on suomenkielisyys.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Share This