Defibrillaattori HeartSine Samaritan® 360P

1550,00 

Automaattinen isku-toiminta. Sydämen rytmin analysoinnin jälkeen Samaritan PAD 360P antaa automaattisesti iskun (tarvittaessa). Tällöin auttajan ei tarvitse painaa erikseen isku-painiketta! Takuu 8 vuotta!

Laitteen hintaan sisältyy:

Automaattinen maallikkosydäniskuri (defibrillaattori)
Kielivaihtoehto: Suomi
Kantolaukku, Elektrodit, Akku, Ohjekirjat

Tuotetunnus (SKU): 700-112113 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Laite on täysin automaattinen eikä hätätilanteessa tarvitse käyttäjältään mitään koulutusta. Laite ohjaa käyttäjää Suomeksi ja vahinkoa tällä defibrillaattorilla ei voi aiheuttaa. (ei suostu ”iskemään” pulsoivaan rytmiin) Näitä myydään Suomessa harmittavan vähän.

Kansainvälisten tutkimusten mukaan elottoman potilaan selviämismahdollisuudet ENNEN defibrillaatiota pienenevät 10% jokaista minuuttia kohden. (ambulanssi on paikalla 6-7 minuutin kuluessa suurissa kaupungeissa, maaseudulla noin 30 minuutissa) Sydämenpysähdyksistä jopa 80 %:ssa on alkurytminä juuri kammiovärinä. Kammiovärinä tahdistuu ainoastaan defibrillaattorilla.

Sydämenpysähdyksessä potilaan selviytymisen kannalta oleellisin tekijä on aika, joka kuluu sydämen pysähtymisestä siihen hetkeen, kun defibrillaattorilla annetaan ensimmäinen isku. Jos meiltä kysytään, näitä laitteita pitäisi olla jokaisessa Suomalaisessa kaupungissa, vähän joka tolpalla.

Lisätiedot

Paino1.1 kg
Mitat18.4 × 20 × 4.8 cm
Yksikielinen

Tämä laitteen ominaisuuksista voidaan valita pelkästään yksikielisyys. Valittavana on suomenkielisyys.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Share This